Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008

στον ίσκιο τ'ουρανού

...ακόμα κι εκείνο τον καιρό,
αναζητούσα τρόπους να αντιπαραθέσω την πραγματικά ανθρώπινη μορφή με αυτό που αργότερα θα αποκαλούσα ''ανδροειδές'' 
ή 
''αντανακλαστική μηχανή''που μοιάζει με άνθρωπο αλλά δεν είναι....
ntina

6 σχόλια:

 1. ενα μοναδικό φωτογραφικό αρχείο έχει ο Μπίλ Γκέϊτς.
  Εχω αναρτησει και γω μερικές.

  http://ange-ta.blogspot.com/2007/12/12.html

  και

  http://ange-ta.blogspot.com/2007/12/blog-post.html
  καλό βράδυ και
  καλή Κυριακή
  Ντινα μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ntinaki,καλημέρα!!!Πολὐ ὀμορφες φωτογραφίες.Τις χαζεύω με τις ώρες.Η photo 114 με την σκιά του αλόγου και του καβαλάρη πολύ όμορφη.Πες μας λίγα πράγματα για το photoshop,άν θέλεις κάποια στιγμή.
  Καλή σου μέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φίλη μου καλή σου μέρα.Πανέμορφες οι τελευταίες σου με τα άλογα.Θέλω μία για το δωμάτιό μου.Πανέμορφη αυτή με το άλογο στην παραλία.Φιλάκια από μακρυά καλή μου.
  Υ.Γ Θα τα πούμε και από το τηλ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ange-ta μου καλό βράδυ.Μόλις επέστρεψα από ένα μικρό ταξίδι έν μέσω βροχής-χιονιού και αέρα και χάρηκα ιδιαίτερα διαβάζοντας τα mail μου.Συγκλονιστικές οι φωτο από το Empire State Building.Τις κοιτάζω και μου κόβεται η ανάσα.Καλή σου νύχτα καλή μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλό βράδυ φίλε μου.Ευχαριστώ!!!Το photoshop,ναι, και άλλοι φίλοι μου έχουν ζητήσει να πω μερικά πράγματα.Δεν είναι ότι δεν θέλω,βέβαια όχι ότι είναι εύκολο κάτι τέτοιο μέσα από το blog,αλλά για μένα τα πάντα ξεκινούν από την στιγμή που θα μάθεις το πρόγραμμα και μετά.......Κάποια άλλη στιγμή θα μιλήσω πιό εκτενέστερα.Kαι πάλι καλό σου βράδυ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Φιλενάδα μου τι έκπληξη!!!Δεν μου το είχες πει.Θα σου διακτινίσω μία φωτό τώρα...(Σε βλέπω μη φωνάζεις)Καλό σου βράδυ και πολλά πολλά φιλάκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή