Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2008

Glifford A.Pockover

Η φωτογραφική μου μηχανή...ο ξερός ήχος απο το φωτοφράχτη που πέφτει... Τα βιβλία μου...πάω σε άλλους χρόνους...σε άλλες πραγματικότητες...
//ΧΡΟΝΟΣ οδηγός για ταξιδιώτες// και γράφει ο Glifford A.Pickover -Η Κωνσταντία έχει δάκρυα στα μάτια.τεντώνει τους καρπούς της λέγοντας.''Ξέρω. Μπορούμε να πάμε οπουδήποτε.Συντρίψαμε το χρόνο''. Σου σφίγγει το χέρι.Νομίζεις ότι μοιάζει με θεά λουσμένη στις λαμπρές ρόζ ακτίνες του ήλιου.Αισθάνεσαι το χέρι της ζεστό.
Σταματάς.Για να πούμε την αλήθεια,είναι ανυπόφορο.Γνωρίζεις τώρα γιατί αυτή η ήσυχη ζωή φαίνεται σαν μια μέλλουσα ζωή,σαν ένα όνειρο,εξωπραγματική.Αυτό συμβαίνει διότι στα βάθη της καρδιά σου γνωρίζεις ότι μπορεί να επαναληφθεί,να βελτιωθεί και να ξαναβιωθεί με μικρές αλλαγές και χωρίς λύπη. Είσαι παντογνώστης, πανταχού παρών,παντοδύναμος.Δεν θα νιώσεις ποτέ πια πόνο, μοναξιά ή τρόμο.Όλο αυτό το όμορφο παιχνίδισμα μορφής και χρώματος και φωτός στη θάλασσα και στα μάτια των ανθρώπων,δεν είναι τίποτα περισσότερο απο ένα παιχνίδι ψευδαισθήσεων του χωρόχρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου